Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy csinálják így meg a...

Hogy csinálják így meg a mézeskalácsházat, hogy görbe legyen a teteje?

Figyelt kérdés
[link]

2012. dec. 21. 14:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyon vékonyra van nyújtva és vagy még melegen meghajlítják ha elég puha hozzá, vagy nedves konyharuhába teszik és úgy hajlítják meg óvatosan.
2012. dec. 21. 15:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Esetleg arra tudok gondolni,hogy úgy teszi a sütőbe,hogy a nyers tészta egyik végét ráhajtja egy vékonyabb üvegpohárra,vagy valamire,és úgy sül meg.De ez csak egy tipp,nem biztos,hogy így van,de kész állapotban nem hiszem,hogy meg lehet hajlítani törés nélkül.

Vagy esetleg nem mézeskalács a teteje,hanem valami piskótaféle.

2012. dec. 21. 15:10
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem egy formán sütik, és eleve lesz neki egy ilyen görbülete.
2012. dec. 21. 15:33
 4/4 Csivibaba ***** válasza:
Én tálcán szoktam sütni és annak fel lehet úgy hajtani a szélére, hogy így álljon. Szóval egyből így sül meg. Előttem már írta valaki, hogy próbáld meg valamivivel kitámasztani, ha esetleg a tepsi szélére nem tudod felhajtani.
2012. dec. 21. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!