Ételszínezéken kívül milyen természetes anyagokkal lehet megszínezni a marcipánt?
Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 13:15
1/3 anonim válasza:
Természetes szörpök:ezekkel nagyon halvány színt érhetsz el
Barna:kakaó,rózsaszín:céklalé, sárga:sáfrány fekete, szürke:orvosi szén azaz széntabletta, zöld:menta levél leturmixolva, vagy menta szirup, a kék és lila az valami áfonya, vagy szederlével talán.
2/3 anonim válasza:
Céklalé, kakaó.
Én ezeket hallottam.
3/3 anonim válasza:
Kakaó, cékla, sáfrány, curry, szörpök, széntabletta, áfonya, szeder, menta, különböző bogyós gyümölcsök, málna, meggy, eper.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!