Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ételszínezéken kívül milyen...

Ételszínezéken kívül milyen természetes anyagokkal lehet megszínezni a marcipánt?

Figyelt kérdés

2012. dec. 21. 13:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Természetes szörpök:ezekkel nagyon halvány színt érhetsz el

Barna:kakaó,rózsaszín:céklalé, sárga:sáfrány fekete, szürke:orvosi szén azaz széntabletta, zöld:menta levél leturmixolva, vagy menta szirup, a kék és lila az valami áfonya, vagy szederlével talán.

2012. dec. 21. 13:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Céklalé, kakaó.

Én ezeket hallottam.

2012. dec. 21. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Kakaó, cékla, sáfrány, curry, szörpök, széntabletta, áfonya, szeder, menta, különböző bogyós gyümölcsök, málna, meggy, eper.
2012. dec. 21. 13:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!