Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Maradék főtt burgonyát mire...

Maradék főtt burgonyát mire tudnám még felhasználni?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy túl sok krumplit főztem ki a rakott krumplihoz és egy csomó marad. Milyen jó ételt tudnék belőle csinálni? 17/L
2009. aug. 23. 16:13
1 2
 1/15 anonim válasza:
Süsd ki mintha fasírt lenne! Finom nyam.
2009. aug. 23. 16:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/15 anonim ***** válasza:

Hozd át nekem...én lusta vagyok főzni! :)

17/l

2009. aug. 23. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!


Hááát, ami első blikkre az eszembe jut:

- krumplis tészta

- majonézes burgonyasaláta

- gombóc vagy barátfüle

- krumplilángos

- krumplis-zöldséges rántotta

- krumplipüré

- krumplis mimipalacsinta (ugyanaz a tésztája, mint a gombócé, csak olajban/zsírban kisütjük, és lekvárral tálaljuk)

- dödölle


Üdv!

2009. aug. 23. 16:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/15 A kérdező kommentje:
és a gombócét hogy csináljuk ?:D
2009. aug. 23. 16:38
 5/15 A kérdező kommentje:
[link] ez az így kell ugye ?
2009. aug. 23. 16:47
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!


Ez sem rossz, de én a sima szilvás vagy barackos gombócra gondoltam.

Csak krumpli és liszt kell hozzá, no meg gyúródeszka és sodrófa.

(Ja és a töltelék.)


Üdv!

2009. aug. 23. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/15 A kérdező kommentje:
de akkor ezt amit írtál most ezt már olajban igaz és margarin nem kell hozzá? jahm és nem teszek hozzá tölteléket csak majd a tetejére lekvárt:D ugye jó lesz ...nem akarom elszúrni:) köszi hogy irtatok!!!:)
2009. aug. 23. 17:21
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha gombócot csinálsz, nem muszáj tölteni. Ha van otthon darált dió, vagy darált mák, akkor abban is meg lehet forgatni.
2009. aug. 23. 17:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 anonim ***** válasza:
Nagymamám szokott krumpli gombócot főzni, amit aztán apró darabokra / szeletekre vágunk és olajban megpirítjuk. Reggelinek, vacsinak vagy nasinak kiváló :D Főzelékek mellé is szokták kínálni.
2009. aug. 23. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, pirítás után sózzuk és én nagyon szeretem majonézbe tunkolni.
2009. aug. 23. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!