Kelbimbót (párolva, köretnek) mivel érdemes ízesíteni?
Figyelt kérdés
köszi előre is2012. dec. 13. 13:14
3/4 anonim válasza:
Ugyan nem parolva van, kicsit macerasabb is a sima paroltnal, de az eredmeny izorgiaja karpotol mindenert>
4/4 anonim válasza:
a fentieken kívül még kömény, esetleg majoranna.
minden, ami megy a kelkáposztához, megy ehhez is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!