Baranyi kálmanné kérdése:
Jön a hétvége mit főztök?
Figyelt kérdés
Jo volna valami jo tipp.Mert én már nem tudok mit kitalálni.2009. aug. 21. 15:19
1/13 anonim válasza:
Csirkehúslevest és rakott krumplit. Vasárnapra pedig még marad a húslevesből, másodiknak pedig rántott máj lesz sült krumplival, salátával. :D
2/13 A kérdező kommentje:
köszi
2009. aug. 21. 15:30
3/13 anonim válasza:
Gomba krémleves, stefánia vagdalt, kukoricásrizs, tejfölös ubisali.
4/13 anonim válasza:
Holnap juhtúróval töltött baconos gombafejek lesznek krumplipürével, vasárnap pedig lecsós hús csirkemellből és orsó tésztát főzök ki mellé.
5/13 anonim válasza:
Ma csináltam tyúkhús levest tegnapról meg maradt brassói.Holnap leveske/tyúk/bakonyi sertésborda nokival vasárnap pedig valamilyen rántott húsika plussz rántott sajt:)
6/13 Kankalin válasza:
Én egyszer csináltam egy innen kapott lasagne receptet /vagyis nem a receptet csináltam, csak az alapján az ételt/ azóta minek is kérdezem, hogy mit együnk... :)
7/13 anonim válasza:
Tegnap brassóit csináltam, ma rántott patiszont rizzsel és tartárral, holnap, h.után még nem tudom mi lesz!
8/13 anonim válasza:
Frankfurti leves lesz meg vadas tésztával
9/13 anonim válasza:
valaki irja meg nekem,hogy kell a brassóit késziteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!