Melyik az a húsféle, melyet úgy sütünk hogy ketté vágjuk és a közepébe sonkát teszünk?
Figyelt kérdés
Csináltam már ilyet, de nem jut eszembe a neve, így nem tudom hirtelen milyen husi kell hozzá2012. dec. 11. 10:23
1/3 anonim válasza:
Bármilyen szelethúst vékonyra vágva, kicsit kiklopfolva csinálhatsz sonkával. ráteríted, összehajtod, panírozod.
ha sajtot is teszel közé, akkor az a Cordon blue.
lehet csirke, pulyka, sovány sertéshúsból is.
2/3 anonim válasza:
Bármilyen rántani való husit kiklopfolsz, besózod, én az egyik oldalát megkentem mustárral, az egyik végébe egy db. máj, mehet a tetejére egy szelet sajt is. A husi másik végét ráhajtod, panírozod, és megsütöd. Fincsi.
3/3 anonim válasza:
Az igazi Cordon Blue pulykahúsból van. De a sonkán kívül sajt is van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!