Liba aprólékból lehet tárkonyos ragú levest csinálni? Milyen lesz finom?
Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 15:49
1/5 anonim válasza:
Igen, lehet, és kimondottan illik hozzá ez az iz.
2/5 anonim válasza:
Igen lehet, csak tovább tart. dinsztelt hagymán szoktam a liba/kacsa aprólékot előbb puhára párolni, utána a zöldségfélék, és a többi már ugyanúgy, mint csirkéből.
finom lsz, de talán egy kicsit karakkteresebb a csirkénél,vagyis tartalmasabb, testesebb ízű.
3/5 anonim válasza:
Lehet, de nagyon lassan fő meg a libahús, nekem még 2 órai főzés után is kemény volt, így a zöldséget csak jóval később lehet beletenni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm !!! A hétvégén tervezem ennék valami jó levest és liba aprólék van a fagyasztóba . A férjem tárkonyos ragú levest szeretne belőle. Eddig még csak csirkéböl csináltam.
2012. dec. 5. 16:12
5/5 anonim válasza:
Szerintem is fincsi lesz. Először én is megvártam míg a husi megpuhul, a zöldséget csak később raktam bele, de ha így csinálod, biztosan jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!