Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gofri kérdés! Nagyon vastagok...

Gofri kérdés! Nagyon vastagok lettek és kb.15 perc alatt sem sültek át! 1 db kb.10-12 dkg, szóval igen nehezek. Mi a baj vele?

Figyelt kérdés
Ezt csináltam meg: [link] de egy darab mondom olyan nehéz, hogy ha valakit fejbe dobnék vele, lehet megszédülne :) ez nem az a könnyű gofri, amit a strandokon is adnak. Mi a baj vele? ráadásul a sütőben 15 perc után is tök fehér volt és a belseje nem igazán sült át. Így is ha keveset öntök a sütőbe, akkor a teteje nem lesz rácsos mert nem ér hozzá a felső sütő rész. Ha többet öntöttem bele akkor meg nagyon vastag lett mint ahogy írtam fent is, de még akkor sem lett olyan igazi rácsos a teteje....valahogy nem ér hozzá a felső sütőrész....lehet az a baj hogy ez a gofri sütő nagyon vastag gofrikhoz van? Most kaptam még új, de az istennek nem sül meg benne....

2012. nov. 30. 10:19
 1/5 A kérdező kommentje:
ilyen a sütőm: [link]
2012. nov. 30. 10:29
 2/5 anonim ***** válasza:
A sok liszt miatt .
2012. nov. 30. 10:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

A sütődel lehet a baj.Nézd meg ,hogy milyen hőfokon van ,vagy ha nincs hőfok szabályzó rajta,hogy rendesen felmelegszik e. 3-4 perc alatt fel kellene forrósodnia a sütönek.

Ha ez nem történik meg akkor vidd vissza a boltba a sütöt és cseréltesd ki..

a gofrinak 3-4 perc alatt megkellene sülnie.

a tészta állaga sem mindegy,hogy milyen ha kikevered ,és a kristály cukortól is lehet .Én porcukrot teszek bele..

2012. nov. 30. 10:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Én már megcsináltam ezt a receptet, nekem sikerült. Igaz, nekem kifejezetten csak gofrisütőm van.
2012. nov. 30. 10:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A sütő jó, mert rendszeresen sütünk benne szendvicset és az hamar megvan. Hőfokszabályzó nincs rajta. Nekem az a bajom vele hogy amikor beleöntöm a tésztát és rázárom a sütőt, akkor a felső része szinte nem is ér a tésztához...ha meg többet öntök bele, akkor meg vagy szétfolyik, vagy nagyon vastag 15dkg darabok lesznek és rendesen át sem sül a belseje. Forgatni is szoktam pedig. Gondoltam rá hogy rakok bele tejet még hogy könnyebb tésztát kapjak de akkor meg annyira folyni fog hogy kifolyik majd belőle...
2012. nov. 30. 11:05

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!