nem, nem soha ! elég tanulság volt, amikor a napköziben szórakoztunk a paradicsomleves alján maradt betűtésztával, kiraktuk a nevünket..., aztán az ebédosztó Teri néni megunta és rábaxta a mákostésztát:)
2012. nov. 24. 17:01
13/22 anonim válasza:
nem, nem vagyunk az oviban-szerencsére
2012. nov. 24. 17:14
14/22 anonim válasza:
Én igen, nálunk mindig úgy volt, hogy egy tányérból ettünk meg mindent. Ez nem volt gond, mert alaposan kinyaltuk a tányért a két fogás között :D Ez praktikusabb is volt mert 8-an vagyunk...De vasárnapi és ünnepi ebédeknél mindig tiszta tányér volt, illően megterítve és kultúráltan megebédeltünk, nem volt tányér nyalás :D
Azóta már külön élek a párommal és ugyan így vagyok ezzel a mai napig, a párom nem, ő finnyásabb is, mondjuk a tányér nyalást abba hagytam, azt csak gyerek koromban csináltam, de nekem nem kavarodnak össze az ízek mindent össze eszek, meg vega vagyok, nem nagyon lehet mellé lőni nálam:) Kevés dolog van amitől felkavarodik a gyomrom.
2012. nov. 24. 17:14
15/22 anonim válasza:
Mi általában kicseréljük, de van hogy megspóroljuk. Kicsit talán sznob dolog, de nem annyira :)
Meg ahogy az első is írta, függ attól, hogy milyen ételekről beszélünk.
2012. nov. 24. 18:19
16/22 anonim válasza:
Én nem.
2012. nov. 24. 18:20
17/22 doboszoli válasza:
Még véletlenül sem!
Egy kivétel van, a húslevesben főtt hús.
2012. nov. 24. 18:28
18/22 anonim válasza:
Én megeszem kikotrás után, mosogatni nem szeretek édesanyámat dolgoztatni meg még kevésbé.
2012. nov. 24. 19:59
19/22 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire passzol össze a leves és a második. Másrészt ha a második fogás valamilyen sült, akkor is cserélem a tányért, mert azt, és még néhány ételt nem mélytányérból eszek.
2012. nov. 25. 14:28
20/22 anonim válasza:
Kizárólag "átlátszó" leves után eszek meg bármit a tányérból másodikként. De ha mondjuk paradicsom, vagy rántott levesek, úgy nem eszek belőle másodikat, még akkor sem, ha főzelék. Ha a második köret-hus, akkor végképp nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!