Téli 18 cm-s szülinapi torta receptet tudtok mondani?
A legjobb barátnőm 12. szülinapjára szeretnék nem túl bonyolult 18 cm-es téli szülinapi tortát készíteni. Tudtok mondani konkrét recepteket?
12/L
Veszel egy rakás téliszalámit(szeleteltesd fel a boltban), és addig rakod egymás mellé,fölé a karikákat, míg a karikák összátmérője eléri a 18 cm-t.
Attól lesz téli a szülinapi torta, hogy téliszalámiból készült...
úgy saccolom, hogyha a magasságával kapcsolatban is akarod tartani a 18 centit, akkor legalább kell venned egy mázsa téliszalámit...
Hm, én szeretem ugyan,de ennyire azért nem... de te tudod...
donald szakácskönyve van egy tök finom csokis süti recept, bár az nem torta, de olyasmi a tésztája,mintha az lenne, gyerekkoromban többször sütöttem, nagyon finom, ez a recept:
olyan íze van, mint a tortának.
körbevághatod tányérral, vagy eleve kör formába sütheted.
tetejére rakhatsz olvasztott csokit (ha tudsz gőz fölött olvasztani), a cukormáz helyett. megtöltheted valami krémmel, esetleg lekvárral.
+ díszítheted marcipánfigurákkal, vagy cukordrazsékkal, és akkor már torta.
mennyire tudsz sütni főzni? azért raktam ezt a receptet, mert gyerekek is könnyen elkészíthetik+ nagyon finom is.
hát a donaldos könyvben csak egyszerű receptek vannak(:
(van még a bajnok torta benne, de az csak krém receptet ír : tejszínes-kókuszos-banános + a másik réteg az lekvár)
de csemegézz szerintem innen: [link] és, ha neki, vagy más gasztro bloggernek írsz (sokan vannak), szerintem hamarabb kapsz valami jó receptet/ tanácsot, mint itt.
Hú, nagyon jól néz ki !
Raksz fel majd fotót, hogy milyen lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!