2 hét múlva leszünk a párommal 3 évesek. Mondanátok valami jó torta ill. süti receptet mondani?
Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 15:53
1/8 anonim válasza:
Milyenre gondoltál? Csokis, túrós, gyümölcsös?
2/8 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy,az a lényeg hogy finom legyen :)
2011. máj. 18. 16:09
3/8 anonim válasza:
Szerintem egy szív alakú tortával próbálkozhatnál. Lehet venni szív alakú formát,de ha nem akarsz sem baj, sütsz egy tepsinyi vagy torta formájú piskótát és szív alakúra kivágod.
Szóval a legegyszerűbb egy piskótát sütni, pudingkrémet rákenni, gyümölcsökkel befedni és esetleg zselét tenni rá.
4/8 anonim válasza:
De ha valami különlegesebbre vágysz, amit megértek :D akkor itt egy oldal: [link]
5/8 anonim válasza:
Ezt a tortát mindenképp figyelmedbe ajánlanám,mert isteni finom,de ha esetleg szeretnéd,hogy a torta nagyon mutatos is legyen,akkor probáld ki ezt: [link]
Én mindkettőt megcsináltam már többször is és szeintem fantasztikusak.
Most épp ezt készülök megsütni: [link]
A hozzávalok már megvannak,hétvégén ki fogom probálni!
6/8 anonim válasza:
3 hetesen még szopiznotok kellene!
A mindmegette hu.-n sok tortareceptet találsz,vagy az Andi konyháján is.
7/8 anonim válasza:
Mi 2 évesek leszünk, én eszterházy tortát készítek [link]
8/8 anonim válasza:
mi van vagyunk 38 évesek, egy nagy tepsi almáspitét sütöttem,imádja az öreg csontom:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!