2/8 anonim válasza:
kuglóftészta mikróban... sütési idő 3-4 perc plusz a tészta megcsinálása és kész
4/8 anonim válasza:
olaj, kakaó, liszt, tojás, tej bögrébe mikróba kész.
5/8 anonim válasza:
Google= mikrós süti, több tucatnyi kitapasztalt recept.
6/8 anonim válasza:
Én A mikrós sütiket, nem részesítem előnyben.
Kedvencem, a főzött pudinggal leöntött babapiskóta. 15 perc alatt kész. Igaz, 1-2 órát kell vele várni, hogy a babapiskóta, megszívja magát pudinggal, de megéri, mert nagyon finom.
A kókuszgolyó is, könnyen, és gyorsan elkészíthető.
7/8 anonim válasza:
Én ma ezt sütöttem, pillanatok alatt kész, alig kell bele valami és nagyon finom.
8/8 anonim válasza:
Hólabda egyszerűen:
Hozzávalók:
- darált vaníliás keksz
- vaníliás cukor
- vaj
- tej
- kókuszreszelék
Elkészítés:
A vaníliás kekszreszeléket összekevered a vaníliás cukorral(attól függően,hogy a keksz mennyire édes),kevés kókuszreszelékkel,s olvasztott vajjal,meg egy pici tejjel. Megformálod,vastagon bekókuszozod,majd mehet a hűtőbe egy éjszakára,hogy megkeményedjen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!