A három perces süti kakaó nélkül?
Én kakaóval szoktam.
Egyszer csináltam páromnak, és ő látott benne fantáziát, továbbfejlesztette, és az övé 1000szer jobb lett, mint az enyém, hát nagyon irigy is vagyok rá emiatt :D ;)!
Kb. egy hónapig folyamatosan kísérletezett vele, míg megtalálta a tökéletes összetevőket hozzá, nagyon finom tésztást csinált, isteni puha lett tőle még másnap is a süti,meg lyukacsos, könnyű :D.
Kakaó nélkül szerintem nem jó, ez a lényege többek között.Viszont meggybefőttet tehetsz bele, úgy nagyon fincsi.
23L
ja, meg egy kis lakvárt, meg szódabikarbónát( az övének ez a trükkje)
előző válaszoló voltam
23L
17:31-es, elmondanád a pontos receptet?
Köszönöm:)
Itt egy link:
ez alapján meg tudod csinálni, meg amiket mondtam, hogy egy evőkanál lekvár, lehetőleg bolti legyen, az a zselé, meg egy kis kávéskanál szódabikabóna sütőpor helyett, mi így csináltuk.
Ki kell vajazni, vagy olajozni a csészét, amiben csinálod.És a tészta ha hígabb én úgy vettem észre, hogy jobban feljön.Nem néztem most végig a receptet, de a csészét ne pakold tele tésztával, mert "kifut" sütés közben, bár szerintem ezt leírják ott is.
Ha krémet akarsz bele, nagyon finomat tudok ajánlani:
Felversz egy tejszínhab pótló port Dr.Oetker, vagy tök mindegy, a tasakon lévő utasítás szerint, és fogsz egy kis ( amennyit akarsz, vagy ahogy szereted)csokit, felolvasztod gőz fölött, és belecsurgatod a tejszínhabba, miközben kevergeted.Jól keverd el, de csak óvatosan.Csokikrémet kapsz, és ISTENI!!!És ne félj, nem esik össze a hab,a meleg csokitól először én is attól féltem, de működik :)!
23L
Ha kipróbáltátok majd írnátok véleményt a "receptemről"?
:D
Kíváncsi vagyok 23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!