Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen húsétel lenne jó?

Milyen húsétel lenne jó?

Figyelt kérdés
Fiamnak lesz szülinapja,összejön a család.Sertést szeretnék csinálni,olyat,amiben nincs tojás,előző nap elkészíthető és meg lehet enni úgy is,hogy nem asztalhoz ülünk le enni.A stefánia vagdalt kilőve.Köretnek rizs lesz,meg görög saláta.
2012. nov. 13. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Vegyél csontos tarját, és kérd meg a hentest, hogy szeletelje föl, de úgy vágja föl a bárddal, hogy a csontnál egy kicsi rész még tartsa, így egyben is lesz az egész, meg nem is. A húst vékonyan kend be mustárral, ízlés szerint sózd és borsozd. Két szelet közé tegyél két-három karika hagymát, majd egy szelet füstölt szalonnát, majd megint hagymát. A következő két szelet közé megint jön a hagyma-szalonna-hagyma és így tovább. Tepsiben,alufóliával lefedve, kis lángon párold kb. másfél óráig. Aznap, amikor eszitek, vedd le a fóliát, és közepesen erős lángon (180 Celsius fok) pirítsd készre (kb. 20 perc). Amikor megvan, tálald. Látványos, szép lesz, amnt szétnyílik kicsit, és olyan jó puha, hogy nem kell ülve harcolni azért, hogy föl tudjátok vágni. A rizs meg a görögsaláta kiváló hozzá.

Nem fogsz átkozni, meglásd!

2012. nov. 13. 14:10
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Ha tojás-érzékenység miatt nem lehet tojás a főtt ételben, akkor akármilyen fincsi is az előttem szóló receptje, a mustárt hagyd ki, abban tojás van!!!!!

Ha megsütöd egyben a combot, amit előző este sóztál, fűszereztél, fokhagymával megtűzdeltél. Ha akarod frissen sütöd és melegen tálalod, ha akarod előző nap meg is sütöd, és akkor hidegen felszelve is nyugodtan rakhatod a tányérra, meg lehet enni úgy is!

2012. nov. 13. 14:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocsánat, muszáj reagálnom. Én írtam az első választ. Nem majonézt írtam, hanem mustárt. Márpedig a mustárban nincs tojás.
2012. nov. 13. 14:39
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!a mustárban tényleg nincs tojás.
2012. nov. 13. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!