Mitől lett savanyú a bolognai?
Figyelt kérdés
Saját magam fűszereztem nem porból készült.A paradicsompürére gyanakszom.2012. nov. 13. 10:01
1/7 anonim válasza:
Nem minden püré egyforma, egy kis cukorral korrigálhatod.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi
2012. nov. 13. 10:33
3/7 anonim válasza:
Én mindig rakok cukrot a bolognai szószba, pont ezért. :)
4/7 anonim válasza:
Èn mindég teszek bele cukrot.Különben savanyú a paradicsompürétöl.....
Èn is mindég magam készítem.
5/7 anonim válasza:
A paradicsompüré hő hatására (hosszú főzés) megédesedik. Lehet, hogy nem főzted elég sokáig.
6/7 anonim válasza:
Kérdés, ki akar manapság hosszan főzni...:)
7/7 anonim válasza:
valóban erről van szó, hosszabban kell főzni, és akkor a főzési idő arányában egyre kevésbé lesz savas, így "megédesedik", ahogy előttem írták:) ez a lényeg, persze lehet cukrot tenni bele, csak kérdés, hogy minek rontsa el az ember, amikor el lehet érni ugynazt a hatást természetes módon is..? különben nem nagy energiaráfordítás, miután alapból késznek vélnéd, hagyod még kis fokozaton bugyorászni, és el is van az magában, nem kell vele foglalkozni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!