Melyik az a sütemény, aminek teljesen hófehér a tésztája megsütve?
Valahol ettem, nem tudom a nevét..
Ami biztos:
Néhány lap van sütve, közte krém. Minden bizonnyal a módszer az, hogy gyúrva van, és sütőlemezen megsütve, gondolom ekkor még kemény, és a krémtől puhul meg. (Mint a mézes zserbó, hatlapos, és hasonló lapos társaik.) Csak ez olyan, hogy hófehér a tészta! Vannak ötleteim a kivitelezésre, de elolvasnám azért az eredeti receptet, és jó lenne a süti nevét is tudni.
Segítséget előre is köszi!
Ez nem ugyanaz, mint a hatlapos? Az szalalkális... Azért köszi a tippet!
Nem minden lapos süti szalalkális! Legtöbbe szódabikarbóna való!!! De egyelőre nem is ez a fő kérdés.
Amit keresek, az ennél jóval világosabb, tényleg annyira fehér, hogy még a krémje se tud annyira fehér lenni. És házilag készítették! (Bár tudnám ki...)
És nem áll ilyen sok lapból. Talán 4 lap volt, bár ez olyan dolog, hogy mindenki annyit süt, amennyit akar. De lehet így beugrik valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!