1/11 anonim válasza:
igen. de helyettesítheted szódabikarbónával vagy szalakálival
2/11 A kérdező kommentje:
Mi baja lesz ha nem rakok bele?
Mert múltkor a zserbóba se raktam se sütőport, se élesztőt.
2012. nov. 6. 12:37
4/11 anonim válasza:
szerencséd volt, hogy a mézeslapod a zserbóban a krémtől rendesen megpuhult.
egyébként abba is kellett volna szódabikarbóna.
5/11 Virág <3 válasza:
Nagy baj mert akkor nem fog megpuffadni :// :))
6/11 anonim válasza:
Ha nem akarod megenni, akkor nem baj.
7/11 anonim válasza:
Bajnak nem baj, mert ahogy előttem is írták helyettesítheted mással, de szerintem a sütőpor a legjobb attól szépen feljön, pont múlt héten csináltam igaz sütőport tettem bele,de kevésnek bizonyult mert elég kis laposkák lettek (bár az ízén ez nem változtatott). :)
8/11 Malats válasza:
Attol függ milyen recepted van. Találkoztam már olyan muffinal, amibe nem volt, és ugyanugy jo volt.
9/11 anonim válasza:
zserbóba nem tettél élesztőt?:o hát akkor milyen zserbó volt az???
10/11 anonim válasza:
Muffinba mindenképpen tegyél sütőport vagy szódabikarbónát, ha azt akarod, hogy szép és ehető is legyen.a zserbóba jó a szódabikarbóna is (mézesbe )épp az előbb akadt a kezembe egy ezeréves, de isteni recept, egy mamikától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!