Sütőtöklevesbe milyen fűszerek passzolnak?










szerecsendio, baberlevel, de kurkuma is jo, illetve egy pici komeny is tud jo lenni, meg esetleg kakukkfu. azert ne tedd bele mindent:) en ugy szoktam csinalni, hogy rakeresek a receptekre, es akkor ami szimpi otlet azt megjegyzem, es akkor a sokfele leves receptbol lesz egy sok+1 valtozat.
van egyebkent olyan recept is ami szegfuszeggel kesziti a levest, asszem az edes, de azt nem is kostoltam meg sose
nyamnyam.
én is már többfélét próbáltam, általában úgy szoktam, hogy megfőzöm a levest és tányéronként más-más fűszereket teszek bele. egyszer tettem valami indiait is (ha jól emlékszem, a kotányi vagy melyik világjáró, vagy milyen fűszereiből).
meg gyömbért, fokhagymát szoktam, meg curryt is.
de szeretnék minél többfélét kipróbálni, mer imádom a tököt.





Jó lesz hozzá, esetleg egy kis borral is higíthatod. érdekes fűszeres lesz, én kemény tojásfehérjehabbal
adnám, mint a madártejet, kis reszelt narancshéjjal megszórva habgaluskát.látványnak sem utolsó:)
jól hangzik!, bár a habot sztem kihagyom, nem szeretek tojással pepecselni, meg ritkán is eszem.
de a bort-narancshéjat szerintem kipróbálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!