Hogyan kell olyan habot csinalni disziteskent a torta tetejere ami nem esik ossze?
Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 22:31
1/5 anonim válasza:
Ha tejszinből akarod,akkor tegyél bele habfixálót.Ha tojáshabból,akkor gőz fölött verd fel.
2/5 anonim válasza:
Ha tejszínből kevered a habot, tartósabb, mint a flakonos tejszínhab. Meg gondolom az ilyen habos díszítésekre ajánlják a Habfix-et (a múltkor találtam ilyet a boltban). De hogy a fixáló mennyire tartja meg, azt nem tudom, nálunk nincs ideje összeesni a haboknak, mivel tálalás előtt teszem rá. :)
3/5 anonim válasza:
Ha tejszínből gondoltad, akkor belekeversz habfixálót, vagy instant zselatint. Attól is keményebb lesz a hab, ha előző nap a tejszínt kevés cukorral összekevered és forrpontig melegíted. Kihűlés után egy éjszakát a hűtőben hagyod jól áthűlni, utána kemény habot tudsz verni belőle.
4/5 anonim válasza:
habfixáló nem ér semmit szinte.
zselatint tegyél jó sokat.
vagy teszkóban lehet kapni ilyen növényi eredetű tejszínt. igaz műanyag, de ha felvered, áll, mint a cövek!:D
5/5 anonim válasza:
A fixáló tényleg nem ér sokat. Inkább dobozos tejszint vegyél ilyen pl a hullala és ez tuti nem esik össze. Csak fel kell verni és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!