Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell olyan habot...

Hogyan kell olyan habot csinalni disziteskent a torta tetejere ami nem esik ossze?

Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha tejszinből akarod,akkor tegyél bele habfixálót.Ha tojáshabból,akkor gőz fölött verd fel.
2009. aug. 11. 22:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha tejszínből kevered a habot, tartósabb, mint a flakonos tejszínhab. Meg gondolom az ilyen habos díszítésekre ajánlják a Habfix-et (a múltkor találtam ilyet a boltban). De hogy a fixáló mennyire tartja meg, azt nem tudom, nálunk nincs ideje összeesni a haboknak, mivel tálalás előtt teszem rá. :)
2009. aug. 11. 22:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha tejszínből gondoltad, akkor belekeversz habfixálót, vagy instant zselatint. Attól is keményebb lesz a hab, ha előző nap a tejszínt kevés cukorral összekevered és forrpontig melegíted. Kihűlés után egy éjszakát a hűtőben hagyod jól áthűlni, utána kemény habot tudsz verni belőle.
2009. aug. 11. 22:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
50%

habfixáló nem ér semmit szinte.

zselatint tegyél jó sokat.

vagy teszkóban lehet kapni ilyen növényi eredetű tejszínt. igaz műanyag, de ha felvered, áll, mint a cövek!:D

2009. aug. 11. 23:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
A fixáló tényleg nem ér sokat. Inkább dobozos tejszint vegyél ilyen pl a hullala és ez tuti nem esik össze. Csak fel kell verni és kész.
2009. aug. 12. 10:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!