Tiramisu torta, somlói torta vagy kókusztorta?
Figyelt kérdés
Melyik a legfinomabb? Esetleg ezeken kívül is írhattok, amik finomak. Nem tudom milyen ízűt kérjek szülinapomra.2012. okt. 21. 14:41
1/7 anonim válasza:
Ezek közül a somlóisat választanám.
Én a gyümölcsöseket is szeretem.
2/7 anonim válasza:
Ezekből a somlóit ennék legszívesebben, de szeretjük a Feketeerdő tortát és az oroszkrém tortát is és a párizsi krémes csokitortát.
3/7 anonim válasza:
Ha pesti vagy tudok ajánlani jó cukrászdát:
Az Árpád úton a Horváth cukrászdában a gyümölcsös tojáshabos torta,meg az (bár amúgy nem vagyok oda az eperért,de ez nagyon jó)epertorta.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
Nem pesti vagyok, de azért köszönöm:)
2012. okt. 21. 15:41
5/7 anonim válasza:
Somlói, tiramisu,de lúdlábtorta, amit én kérnék. csupa csoki és meggy.
6/7 A kérdező kommentje:
Esetleg raffaello torta?
2012. okt. 21. 18:33
7/7 anonim válasza:
Én imádom a kókuszt, és a mandulát, így én a raffaellótortát is szívesen bekajálnám.Na, legalálábbis egy kicsit belőle:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!