S. O. S. Letapadt a mézes lapom- Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Olyan fajta, ami a krémtől megpuhul,addig beton kemény. Rá akarom rakni a már megtöltött 2 lapra, de nem engedi el a tepsi :( hogyan szedjem ki? ha eröltetem törik2012. okt. 19. 15:56
1/2 anonim válasza:
egy kis lábas vízzel csinálj a sütőben egy kis gőzt és tedd be a tepsit pár percre. talán megpuhul annyira hogy ki tudod borítani a tepsiből.
én a tepsi hátán szoktam a mézeslapot, arról könnyebb levenni, mint a tepsiből kiszedni.
2/2 A kérdező kommentje:
most már én is ott fogom, ez az első mézes sütim, tapasztalatlan vagyok :) kösziii kipróbálom
2012. okt. 19. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!