Valakinek van ilyen füstölője? Mi róla a véleményetek?
Besz@rtam a kérdésen! :D
De csak azért mert van ilyen füstölőm.
Nos, az úgy volt, hogy a barátom nagy horgász-legény és karácsonyra már nézegetni akartam neki valami kis ajándékot. Úgy akadtam erre. Az én hobbim meg nem a horgászat, hanem a főzés/sütés. És ilyen füstölőm még sosem, erre megrendeltem... :D Barátom meg még várhat, karácsony messze van. ;)
És nekem nagyon tetszik. FŐleg a sajt, na az mennyei... De minden finom, olyan tipikus, erősen füstölt íze van.
És a postaköltésg is ingyen volt. Szerintem vedd meg, mert megéri, nagyon-nagyon jókat lehet vele sütögetni. :)
Mi úgy szoktuk, hogy haverokkal páran összegyűlünk, és akkor füstölünk. Mármint kaját. :D
16/l
Ez most nagyon meglepett, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar lesz válasz. Sőt, azt hittem nem is lesz! :))
Amúgy köszi szépen, akkor gyüjtögetek rá! Mert én igazából nem tudok olyan jól ételeket készítene, ez meg egyszerű és gondoltam kipróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!