Ki tudom még javítani a palacsinta tésztát?
Figyelt kérdés
Hatalmas jókedvvel nekiálltam almás palacsintát sütni, de valamit nagyon elrontottam, bubis, ragad, szakad, és egyszerűen nem tudom kisütni mert letapad és kb ki kell vakarnom :( mérgemben betettem a hűtőbe, mit tudok csinálni vele? :(2012. okt. 16. 17:18
1/5 anonim válasza:
Kevés olajat bele, hogy ne ragadjon és fél tasak sütőport. Nem biztos bevállik, de én ezt csinálnám.
2/5 A kérdező kommentje:
mindkettő van benne :/
2012. okt. 16. 17:26
3/5 anonim válasza:
Hátt... be egy tepsibe, aztán be a sütőbe, süsd meg és csak lesz valami :DD Jobb ötletem nincs így hirtelen. :P
4/5 anonim válasza:
A palacsinta sütőddel van a gond valószínű. Vagy régi, vagy egyebeket is szoktál benne sütni.. Nekünk külön csakis palacsinta sütni van serpenyőnk, mivel kényes a palacsinta tészta. Készits almafánkot a masszából. Szerintem úgy nem fog ragadni.
5/5 anonim válasza:
Ami palacsinta sütő, az palacsinta sütő és semmi más, ez ugyanolyan alapszabály, mint: ami tejforraló edény az csak arra való és semmi másra.
Egyébként én azt tenném a palacsintával, hogy egy kis liszttel sűrűsítenék rajta, és zsírozott, lisztezett tepsibe töltve az egészet, be a forró sütőbe. Túpróbáig süsd. Kockára vágott kis lepénykéket tudsz belőle kidarabolni, vaníliás cukorral, vagy cukrozott kakaóval, fahéjjal tudjátok "elcsemegézni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!