Ha piskótába akarok meggyet rakni, azt mikor kell beletenni? Még keverés közben a tésztába, vagy mikor már a tepsiben van?
Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 16:17
1/3 anonim válasza:
Amikor már a tespiben van a tészta!
És egy fontos tanács: forgasd meg a meggyszemeket egy kis lisztben, így nem áztatja el a tésztát, és nem süllyed le a tpsi aljára sem! :-)
2/3 anonim válasza:
Előzőhöz: "Igaz, igaz! Mintha csak magam mondtam volna!" :)
3/3 anonim válasza:
Az első válaszoló leírt mindent,amit tudni érdemes a témában.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!