Keksztekercsbe hogyan készítsek finom vaníliás krémet, ami aztán lefagyasztva is finom marad? Esetleg már krém-ötlet?
Figyelt kérdés
2012. okt. 12. 14:42
1/2 anonim válasza:
Én ált.-ban margarint keverek ki ízlés szerint porcukorral (vagy gyümölcscukor+édesítő), majd sűrűbbre főzött és kihűlt vaníliapudinggal habosra keverem. Tehetsz bele van. cukrot, és/vagy a tej forralásakor vaníliarudat, vagy annak kikapart belsejét - akkor még finomabb lesz. Kb. fele-fele arányban legyen a főzött krém, és a margarinos krém aránya, akkor lesz kellemes, nem túl margarinos, viszont nagyon finom. Ezt aztán le is fagyaszhatod..... és ha előveszed, akkor is ugyaolyan finom lesz.
2/2 anonim válasza:
Én azt a krémet szeretem, amiben anya a tojásfehérjét összekeveri cukorral, felveri habbá, a sárgáját vajjal, tejjel és cukorral összekeveri és összefőzi, majd ezt a két krémet összekeveri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!