Milyen olcsó sütik vannak amik elálnak 2-3 napot?
Munkahelyre névnapkor szokás sütit vinni,3-4 félét.
Pont hosszú hétvége utánra esik,de nem elszek otthon előtte nap,igy 2-3 napot fok állni?
sokat se szeretnék költeni rá.
Kekszesre gondoltam.
Mik vannak még?
bögrés muffin tegnap csináltam én is akkora sikere volt hogy egyet tudtam csak megkóstolni milyen is lett a tésztája:) sima alap tészta de én úgy kombináltam hogy lett mézes banános,almás fahájas, és rumos csokis izűt...
Hozzávalók:
2 bögre liszt
1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
1 tojás
3/4 bögre olaj
1/2 bögre cukor
1 bögre tej
Elkészítés:
A száraz hozzávalókat összekeverem, majd hozzáadom a többi hozzávalót. Összekeverem, és kanállal belerakosgatom a formába. Előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütöm. Bármilyen ízesítéssel variálható!
A bögre 2,5 dl-es.
Szerintem is pl linzer, darálós keksz.
Vagy lajcsi szelet, annak is jó ha áll egy kicsit.
Bögrés nem épp jó,hisz olyan kell amit egyesével el tudnak venni,és kétlem hogy 3 naposan nem szikkadt :)
Lajcsi tényleg.
És mézes talán
Hatlapos, pudingkocka, kráter, kuglóf,
minek ennyiféle?? :D
Azért kell ennyi féle,hogy mindenki találjon kedvére valót.
Vagyunk kb 60-an,mindenki a saját névnapján hoz be sütit,kólát,és a többiek felköszöntik.
(ami szép és jó,mindaddig amig rád nem kerül a sor.Ráadásul párom is itt dolgozik,igy nekem kétszer kell egy évben ilyenre sütni)
köszönöm az ötleteket.
Lapokból állóba sütőpor nélkül vagy kevés sütőporral? De úgy nagyon lapos marad,nem?
kell bele sütőpor, de épp elég annyi, amit recept ír...persze laponként egy az sok már, talán fél is.
sak már láttam oylat, aki tett a psikótába is, és másnap már elég száraz volt...
Pár napja találtam a receptet, pofon egyszerű, olcsó, és finom:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!