Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen olcsó sütik vannak...

Milyen olcsó sütik vannak amik elálnak 2-3 napot?

Figyelt kérdés

Munkahelyre névnapkor szokás sütit vinni,3-4 félét.

Pont hosszú hétvége utánra esik,de nem elszek otthon előtte nap,igy 2-3 napot fok állni?

sokat se szeretnék költeni rá.

Kekszesre gondoltam.

Mik vannak még?

2012. okt. 11. 13:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

bögrés muffin tegnap csináltam én is akkora sikere volt hogy egyet tudtam csak megkóstolni milyen is lett a tésztája:) sima alap tészta de én úgy kombináltam hogy lett mézes banános,almás fahájas, és rumos csokis izűt...

Hozzávalók:

2 bögre liszt

1 csomag sütőpor

1 csomag vaníliás cukor

1 tojás

3/4 bögre olaj

1/2 bögre cukor

1 bögre tej

Elkészítés:

A száraz hozzávalókat összekeverem, majd hozzáadom a többi hozzávalót. Összekeverem, és kanállal belerakosgatom a formába. Előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütöm. Bármilyen ízesítéssel variálható!

A bögre 2,5 dl-es.

2012. okt. 11. 13:58
 2/11 anonim ***** válasza:
Linzer. Ennek még jót is tesz h ha áll
2012. okt. 11. 13:58
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is pl linzer, darálós keksz.

Vagy lajcsi szelet, annak is jó ha áll egy kicsit.

2012. okt. 11. 14:01
 4/11 A kérdező kommentje:

Bögrés nem épp jó,hisz olyan kell amit egyesével el tudnak venni,és kétlem hogy 3 naposan nem szikkadt :)

Lajcsi tényleg.

És mézes talán

2012. okt. 11. 14:03
 5/11 anonim ***** válasza:

Hatlapos, pudingkocka, kráter, kuglóf,

minek ennyiféle?? :D

2012. okt. 11. 14:06
 6/11 anonim ***** válasza:
De ne legyen mindegyik lapos. De ha nem szeled fel, csak aznap, akkor nem száradnak ki, ha nem b.szod tele feleslegesen sütőorral ( pl piskótába felesleges).
2012. okt. 11. 14:07
 7/11 A kérdező kommentje:

Azért kell ennyi féle,hogy mindenki találjon kedvére valót.

Vagyunk kb 60-an,mindenki a saját névnapján hoz be sütit,kólát,és a többiek felköszöntik.

(ami szép és jó,mindaddig amig rád nem kerül a sor.Ráadásul párom is itt dolgozik,igy nekem kétszer kell egy évben ilyenre sütni)

köszönöm az ötleteket.

Lapokból állóba sütőpor nélkül vagy kevés sütőporral? De úgy nagyon lapos marad,nem?

2012. okt. 11. 14:18
 8/11 anonim ***** válasza:
jaj kedves kérdező félre értettél a bögrés muffin azért bögrés mivel bögre a mérő edény:))) hidd el eláll akár egy hétig is mivel omlós tésztája van:)) de végül is a te döntésed ezek a kis sütik is nagyon finomak,gyors egyszerű sokáig el áll és tényleg nem drága süti:)
2012. okt. 11. 14:20
 9/11 anonim ***** válasza:

kell bele sütőpor, de épp elég annyi, amit recept ír...persze laponként egy az sok már, talán fél is.

sak már láttam oylat, aki tett a psikótába is, és másnap már elég száraz volt...

2012. okt. 11. 14:24
 10/11 anonim ***** válasza:

Pár napja találtam a receptet, pofon egyszerű, olcsó, és finom:

[link]

2012. okt. 11. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!