Főzött már valaki Himalája sóval?
Több kell belőle, mint a közönséges konyhasóból? Más az íze?
Tényleg egészséges?
Én mindig azt használok. Talán egy picit kevésbé sós, mint más sók, de nem tapasztaltam túl nagy különbséget, ízben sem.
Viszont amióta ezt használom kevésbé kívánom a sót, ami jó jel, mert ezek szerint nincs hiányom ásványi anyagokból és nem fogyasztok indokolatlanul sok sót.
Néha, ha nagyobb szemű a só, akkor látszik, hogy vannak benne más ásványok is. Ezért apróra őrölve kell fogyasztani, mert egy nem víz oldékony ásványra ráharapni nem nagy élvezet.
Én egyébként szeretem. Tényleg csak ezt használom, mindenre.
Szerintem parasztvakítás.
A só, legyen az bármilyen, nátrium-klorid.
Lehet, hogy tévedek, nem néztem utána. De!
Konyhatechnikai szempontból a só származása, összetétele,
"secko jedno".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!