Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főztök ma? Mi lesz nálatok...

Mit főztök ma? Mi lesz nálatok az ebéd?

Figyelt kérdés
2012. szept. 30. 12:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Orjaleves cérnametélttel,vaddisznó pörkölt, nokedli, fejes saláta, meggyes bögrés süti.
2012. szept. 30. 14:58
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Zöldségleves cérnatésztával

Sült krumpli

Rántott hús

Mézes-ketchupos hús [link]

Illetve töltött hús volt (Csirkemell fűszerezve sóval, borssal, fokhagyma granulátummal. Apróra vágott vöröshagyma, fokhagyma, petrezselyem és kolbász darabkák megsütve egy kevés olajon. Ezt beletöltöttem a csirkemell szeletekbe, fogpiszkálóval "rögzítettem" a széleket, paníroztam, forró zsírban kisütöttem.

Mindegyik húsból 2-3 szeletet csináltam csak.

Nekem tejfölös uborka saláta, a páromnak pedig sima ecetes uborka saláta volt, mert nem szereti a tejfölt.

A párom azt mondta szeretne a hétvégén olyan kaját ami nem túl "megszokott", de mivel iszonyú finnyás a biztonság kedvéért készítettem a sima rántott húsból is. Szerencsére a húsnak mindegyik változata sikert aratott nála.

Mivel a főételből többfélét készítettem, ezért sütemény most nem került az asztalra.

2012. szept. 30. 15:43
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Gombaveles,Toros káposzta az ebéd.
2012. szept. 30. 16:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Többfélét is főztem, illetve előkészítettem fagyasztásra. ebéd rántott csirkemáj volt, ropogósra sütött hasábkrumplival, uborkasalátával.

közben a darált húst ketté vettem, egyik feléből lett paradicsomos húsgombóc,(a szószba bele is főztem) a másikból fasírtgombóc.

a jövő héten kerülnek sorra.

2012. szept. 30. 17:04
 15/16 anonim ***** válasza:

paradicsomleves, krumpli töltött csirke céklasaláta

holnapra paprikáskrumpli

2012. szept. 30. 20:52
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Csontleves reszelttésztával. a második tarhonyás lecsó virslivel. Tudom hogy nem jó párosítás, de most így adódott. Plusz tegnapról maradt körömpörkölt hosszú krumplival. a desszert almás tészta
2012. szept. 30. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!