Mit főztök ma? Mi lesz nálatok az ebéd?
Zöldségleves cérnatésztával
Sült krumpli
Rántott hús
Mézes-ketchupos hús [link]
Illetve töltött hús volt (Csirkemell fűszerezve sóval, borssal, fokhagyma granulátummal. Apróra vágott vöröshagyma, fokhagyma, petrezselyem és kolbász darabkák megsütve egy kevés olajon. Ezt beletöltöttem a csirkemell szeletekbe, fogpiszkálóval "rögzítettem" a széleket, paníroztam, forró zsírban kisütöttem.
Mindegyik húsból 2-3 szeletet csináltam csak.
Nekem tejfölös uborka saláta, a páromnak pedig sima ecetes uborka saláta volt, mert nem szereti a tejfölt.
A párom azt mondta szeretne a hétvégén olyan kaját ami nem túl "megszokott", de mivel iszonyú finnyás a biztonság kedvéért készítettem a sima rántott húsból is. Szerencsére a húsnak mindegyik változata sikert aratott nála.
Mivel a főételből többfélét készítettem, ezért sütemény most nem került az asztalra.
Többfélét is főztem, illetve előkészítettem fagyasztásra. ebéd rántott csirkemáj volt, ropogósra sütött hasábkrumplival, uborkasalátával.
közben a darált húst ketté vettem, egyik feléből lett paradicsomos húsgombóc,(a szószba bele is főztem) a másikból fasírtgombóc.
a jövő héten kerülnek sorra.
paradicsomleves, krumpli töltött csirke céklasaláta
holnapra paprikáskrumpli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!