Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lesz könnyű a darakók?

Mitől lesz könnyű a darakók?

Figyelt kérdés

Nagyim csinálta úgy,hogy felduzzadt és könnyű volt,de nekünk mindig lapos marad:)

Pedig van benne felvert tojásfehérje is.


2012. szept. 28. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha esküszöl, hogy a hab kőkemény volt, és mégis lapos maradt, akkor tegyél bele valamennyi sütőport, az majd segít neki.
2012. szept. 28. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
32%
Darakoch a neve!
2012. szept. 28. 20:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Az első a jó megoldás, csipet sütőpor, és nagyon kemény hab, de nagyon óvatosan belekeverve, hogy ne törjön össze, levegős maradjon.
2012. szept. 29. 07:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Én is sütőporra gondoltam.Majd megpróbálunk egy picikét belerakni ,milyen hatása van.

Köszönöm!

2012. szept. 29. 10:16

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!