Mitől lesz könnyű a darakók?
Figyelt kérdés
Nagyim csinálta úgy,hogy felduzzadt és könnyű volt,de nekünk mindig lapos marad:)
Pedig van benne felvert tojásfehérje is.
2012. szept. 28. 19:42
1/4 anonim válasza:
Ha esküszöl, hogy a hab kőkemény volt, és mégis lapos maradt, akkor tegyél bele valamennyi sütőport, az majd segít neki.
3/4 anonim válasza:
Az első a jó megoldás, csipet sütőpor, és nagyon kemény hab, de nagyon óvatosan belekeverve, hogy ne törjön össze, levegős maradjon.
4/4 A kérdező kommentje:
Én is sütőporra gondoltam.Majd megpróbálunk egy picikét belerakni ,milyen hatása van.
Köszönöm!
2012. szept. 29. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!