Babfőzelékhez még milyen levest főzzek?
Zöldbab főzelék elé lehet egy kis pirított tésztalevest, vagy bármi, ami sós és nem tejfölös, nem rántott, habart.
Szárazbab főzelék elé valami könnyű zöldség-alapú leves: karfiol, karaláb, zöldség-leves hasonlók.
"ami sós és nem tejfölös, nem rántott, habart. "
A mi habart az tudtommal tejfölös, a rántott meg olaj+liszt...de úgy tűnik h.lye vagyok :S
Éttermben se adnak levest főzelékhez általban, hanem valami tartalmasabb következő fogást.
Minek kéne két folyós kaja? semmi értelme....
Most miért vagy ezen kiakadva?
A zöldbabfőzelék általában tejföllel, rántással vagy habarással készül, tehát ugyanilyen "paraméterekkel" készülő levest elébe nem javasoltam.
Ez ennyire érdekes, hogy külön rá kell kérdezned????
Köszönöm Mindegyőtöknek!Kedves utolsó, a lényeg, hogy én értem miről írtál:)
Igazatok van, mégsem levest csinálok hozzá, hanem valami kis desszertet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!