Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gombafasírt, hogyan?

Gombafasírt, hogyan?

Figyelt kérdés
Írnátok nekem tutira bevált gombafasírt receptet, amit fasírt alakúra lehet formázni, és nem megy szét sütéskor. Tegnap több órát szenvedtem, majd őzgerincformában sütöttem. Nem így szeretném.
2012. szept. 26. 20:21
 1/2 Dr.Martin ***** válasza:
75%
Érdemes beáztatott kenyérhez adni a gombát és ehhez ütni még 1-2 nyers tojást. Nagyon az ízét se fogja befolyásolni a massza. Ha így csinálod biztos jó lesz.
2012. szept. 26. 20:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Hozzávalók:

- 1 kg csiperke vagy más gomba

- 1 fej hagyma

- 3 tojás

- 20 dkg zsemlemorzsa

- egy csokor petrezselyemzöld

- 5-6 gerezd fokhagyma

- 1 kk ételizesítő

- 1 mk őrölt bors, só.


Elkészítés:

A hagymát apróra vágom és megpárolom rajta a felszeletelt gombát, a zöldpetrezselymet apróra vágom, a fokhagymát átpréselem. Mindezeket fasírtmasszává gyúrom és morzsába forgatva forró olajban kisütöm. Hidegen - melegen egyaránt nagyon finom.

2012. szept. 26. 20:47
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!