Mi a szecsuáni csirkében a takony?
Figyelt kérdés
mitől nyálkás a szecsuáni? ha házilag csináljuk, hogy lesz olyan, mint az éttermekben?2009. aug. 2. 01:29
2/4 A kérdező kommentje:
mert nyálkás mint a takony. de attól nagyon finom. nem?
egyébként igen, szépen is kifejezhettem volna magamat,elnézést
2009. aug. 2. 01:58
3/4 anonim válasza:
Nekem azt mondták, hogy a szójaszósztól és a keményítőtől. Vettem egy kis üveggel, de nem lett olyan, mint kellett volna,ráadásul a keményítőtől fehéres is lett. Erre meg az volt a válasz, hogy amit vettem, abban nem igazi szójaszósz volt, csak az volt ráírva. Feladtam.
4/4 anonim válasza:
A csirkét szépen bepácolgatod, majd sütni kell, esetleg kevés vízzel felönteni.A végén ők keményítővel sűrítik, ezt először hideg vizben kell elkeverni, majd hozzáönteni a kajához, utána elzárni a gázt, már nem kell főzni.Nem kifejezetten takony, de valóban más, mint a lisztes habarás, vagy rántás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!