Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyankell normális cukormassz...

Hogyankell normális cukormasszát készíteni, ami nem ragad, nyujthato, nem olvad?

Figyelt kérdés
Segitsen nekem valaki,2szer probáltam egyszer kökeménylett,másodszor meglefolyt szinte olyan puha volt!

#cukormassza #Nyujthato fondan
2012. szept. 21. 08:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Kiskukta oldalán találsz fondant receptet, az szuper, már többször megcsináltam, tökéletes. Ha kicsit kiszárad, kevés margarinnal újra puhítható, szóval akkor sincs gáz, ha elsőre kicsit keményebbre gyártod. Ráadásul könnyen elkészíthető. Csak arra ügyelj, hogy elkészítés után csomagold frissentartó fóliába, mert egyébként nagyon kiszárad. Arra is ügyelj, hogy alá nem mindegy, milyen krémet kensz, van, hogy a krém oldja a fondantot.
2012. szept. 21. 19:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

[link]

Belinkeltem neked, hogy ne kelljen keresgetned. Sok sikert.

2012. szept. 21. 19:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!