Melyik most már retrónak nevezett édesség volt a kedvenced?
Figyelt kérdés
Nekem :. Szerencsi nagy táblás csoki, nebuló cukorka és a régi capuciner szelet ...2012. szept. 19. 08:56
1/18 anonim válasza:
Kókuszos Africana és a macskanyelv.
Illetve az ABC-s állatos csoki. Azzal tanultam meg a betűket :)
2/18 klopusz válasza:
Szia!
Nekem a nebuló cukor (meséltem a csemetéimnek is róla), a puncsfuré, a krémdrazsé és az aprómálna cukor.
4/18 anonim válasza:
Kókuszos Africana(lehet még kapni valahol?)
Négercsók
zizi
szerencsi csokis perec
5/18 anonim válasza:
Volt ilyen dobozos habpor, amiből krémet vagy fagyit is lehetett csinálni habszifonban.Volt csokis,puncsos, vaníliás.Nagyon finom volt!
A nebuló cukrot én is szerettem, meg a tisza kavicsot, ami színes volt és belül zselés.
Volt egy átlátszó kerek dobozos drazsé, talán egy kislány volt a papírján, csokival bevont kis zselés drazsék voltak benne.Azt is szerettem.Meg a leo fagyit,nincs ahhoz hasonló.Meg a cumicukor :D
Szerettem az ánizsos medvecukrot is.
6/18 anonim válasza:
Nekem a turbó rágó, a Szamba csoki, az Alpia, a téli fagyi, meg az a Boci csoki, amit nem táblába árultak hanem a kockák külön-külön voltak csomagolva.
7/18 anonim válasza:
Turbo rágó és a Békebeli cukor :D
8/18 anonim válasza:
Kaktusz jégkrém, Calippo jégkrém :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!