Sütés nélküli tortát szeretnék sütni. Ötlet, recept?
Nagyon egyszerű,és finom tortát ettem múltkor vendégségben.Nagyon egyszerű,de szerintem annál finomabb.
Megveszed a boltban a tortalapot,megmosod-lecsepegtetett gyümölccsel megszórod(bármilyen lehet,most aztán tudsz válogatni.) a tortalapot,készítesz pudingot(bármilyen lehet) és leöntöd a gyümölcsös tortalapot.Hagyod kihűlni,és amikor jól lehűlt szeletelve tálalod!:)
a harmadiknak:
Gratulálok,biztos te voltál helyettem vendégségben ahol ez volt.Arról nem is beszélve,hogy a gondolataimban is jársz-.-" Szánalmas vagy.
A gyümölcstorta amit te írtál olyan,de ilyen is van.A világ legegyszerűbb dolga egy ilyet kitalálni és összedobni.A vendégségbe meggyel volt megszórva és csokipudinggal leöntve rajta pedig színes tortadara:) Nagyon finom volt.
első voltam!
Túró torta (sütés nélkül)
Hozzávalók: 5 tojás, 1/2 kocka margarin, 2 csomag vaníliás cukor, 30 dgk porcukor, 1/2 kg túró, 3 dl tej, 1 csomag zselatin (Horváth Rozi), gyümölcs felkockázva
Elkészítés: A tojások sárgáját kikeverem a margarinnal, vaníliás cukorral és a porcukorral. Ezután beleteszem a túrót és a feldarabolt gyümölcsöt is.
A tejbe felfőzöm a zselatint, ha már gyöngyözik, leveszem a lángról és amint kihűlt (nem megköt) összekeverem a masszával.
Egy tortasütőt, vagy bármilyen , minimum 4 l-es edényt nejlonnal kibélelek, beleöntöm a keveréket és beteszem a hűtőbe
Törj össze kb 20-25 dk kekszet vagy babapiskótát.Keverd össze kb 10 dk langyos vajjal vagy margarinnal,ha édesen szereted,tehetsz bele egy kis cukrot ( én nem szoktam) gyúrd jól össze.Egy tortatálra tedd rá a tortaforma karimáját,és a masszát nyomkodd bele egyenletesen.Tedd a hűtőbe néhány órahosszára.Ha akarod,akkor ezt az alapot kb.10 pecig alacsony fokozaton meg is sütheted.
Bármilyen gyümölcsöt vagy krémet rakhatsz rá,mint a többi tortaalapra.A gyümölcs alá én sokszor csak mogyorókrémet kenek.
Mi múltkor Görög fagyitortát csináltunk.. nagyon finom..
Könnyű kis zselatinos tejszines finomság...
Itt a recept: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!