Gyömbér őrleményt mihez lehet használni?
Figyelt kérdés
2012. szept. 14. 18:17
1/6 anonim válasza:
Én sima gyömbért szoktam teának megfőzni majd fűszerezem fehájjal, szegfüszeggel, kevés cukorral vagy mézzel, de gyümölcs turmixba is felhasználom. Húsételek közül nem is tudom melyikhez passzol, de azt is szokták fűszerezni vele.
2/6 anonim válasza:
Mézeskalácshoz pl nagyon finom fűszer a többiek mellett.
3/6 anonim válasza:
thai tésztába, sütőtöklevesbe, sütőtökös pitébe, mézeskalácsba, húslevesbe egy picike nagyon finom
4/6 anonim válasza:
Marha húsos ételekbe, de a sertéshez is jó.
5/6 anonim válasza:
Egy nagyon régi szakácskönyvben írták, hogy egy kevés jó ízt ad a húslevesnek.
6/6 anonim válasza:
nyers gyömbér lereszelve, mézzel elkeverve nagyon hatásos köhögés ellen, kitisztítja a légutakat, habár kissé csípős! És még a lázat is le tudja vinni, hihetetlen, de kipróbáltam és bevált. Én teába szoktam tenni a port, mézes sütibe mindenképp, kínai kajákba, egy olasz tésztaételbe is kell, nagyon finom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!