Szülinapomra kaptam egy grillsütőt. Eddig egyszer próbáltam ki, akkor grillcsirkét csináltam benne (nagyon füstölt,2 napig szellőztettem). Mit lehetne benne még sütni? Receptek, ötletek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 11. 15:52
1/2 wartburg353s válasza:
Mi állandóan melegszendvicset csinálunk benne. Egyszerű, és nem olyan unalmas vacsorára, mint a sima kenyér. Kb. 10 perc alatt megvan, sokféle melegszendvicskrémet lehet kapni, rákened a kenyérre, reszelsz rá sajtot, és beteszed a grillsütőbe 5-10 percre. Bár én magam csinálom a krémet általában, mondjuk pirítok hagymát, gombát, azt összekeverem paradicsompürével és fűszerezem. Nagyobb dolgokat én se szeretek grillezni, mert tényleg nagyon füstöl. Néha egy-egy grillcsirke, de akkor mi is soká szellőztetünk, meg a zsír is ráég. Viszont sokat használom, mert én a pirítóst is szeretem, fokhagymával vagy csak margarinnal.
2/2 anonim válasza:
sajnos mi is csak melegszendvics sütésére tudjuk használni, arra viszont tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!