Hagymatea készítés? Hogy vált be nektek, melyik a legjobb mód?
Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 19:42
1/6 anonim válasza:
Hagymatea:
2 ek cukor
1 fej vöröshagyma
A hagymáról csak a külső, földes levelét szedjük le, a tiszta barna levelekkel együtt kockára vágjuk.
A cukrot karamellizáljuk.
0,5 l vízzel felöntjük.
Hozzáadjuk a hagymát, és jól összeforraljuk.
2/6 anonim válasza:
pfúúj...
Hagymateát csak akkor iszom, ha halálos betegen fekszem otthon, annyira fáj a torkam...
3/6 anonim válasza:
így van, az első által írt mód a legegyszerűbb :)
esetleg hozzátenném, hogy a hagymát elég alaposan bevagdosni (majdnem teljes hosszában, de nem teljesen, csíkokra) így egyben kivehető az edényből főzés után
4/6 anonim válasza:
A hagymát héjastól készítjük el teának. Amúgy a hagymahéjtea kiváló kőhőgésre.
5/6 anonim válasza:
Én csak a hagyma külső,megmosott leveléből szoktam teát készíteni és a karamellizált cukorra önteni.
6/6 anonim válasza:
Nah ez az az "ital" ami csak rémálmaimban jöjjön elő,anno anyám főzte nekem állandóan,mikor tüdőgyuszim volt,segíteni nem segített de meghányatott nem is egyszer:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!