Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szőlőmagozásra van valami...

Szőlőmagozásra van valami hatékony módszeretek?

Figyelt kérdés

Mag nélkül kellene felhasználnom nagy mennyiséget, de lehetetlen vállalkozásnak tűnik.

Milyen módszert javasoltok?


2012. szept. 4. 12:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Mihez kellene? Ha folyékony formában szeretnéd használni a későbbiekben, akkor szűrőn átnyomhatod, akkor a mag és a héj is fennmarad. Ha darabosan szeretnéd használni, akkor a kés hegyével való kipiszkálásnál sajnos nem tudok jobbat, illetve ha veszel mag nélküli szőlőt.
2012. szept. 4. 13:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát igen, darabosan szeretném, héjjal, hússal. Csak a mag a bibí. :-)) A késheggyel bibelődöm, de baromi lassan megy, ezért kéne egy zseniális módszer helyette! :-))
2012. szept. 4. 13:45

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!