Ha házassági évfordulóra kellne választani? Melyiket választanád elit éttermet vagy csendes kis családias meghitt éttermet? Mi alapján döntenél?
Én az alapján választanék, hogy milyen a kettőnk (párom és én) stílusa.
Lehet, hogy egy elitebb helyen feszélyezve éreznénk magunkat, de lehet, hogy jól esne egy kis "luxos".
Én a magam részéről az utóbbit, egyszerűen azért , mert ilyenek vagyunk.csendesek vagyunk, szeretjük a családias,
meghitt helyeket, legyen az egy presszó, vagy egy kisvendéglő.ott érezzük jól magunkat, és szeretjük azt is, hogy személyzet mindig megismer bennünket.
Én igyekeznék átmenetet találni. Csendes kis családias vendéglőkbe amúgy is eljárunk néha, ha már évforduló egy picit legyen különlegesebb.
Egy olyan helyen viszont nem éreznénk jól magunkat, ahol 6 villa, kanál és 5 pohár van, mert fogalmam sincs melyik mire jó és ez csak feszélyezne.
Csendesnek legyen csendes, de kicsit lehet elegánsabb, kicsit drágább, jó étterem egy szép helyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!