Sparba lehet kapni valamit eni?
Figyelt kérdés
Mármint valami finomat2012. szept. 2. 19:22
1/11 doboszoli válasza:
Miután élelmiszer áruház (alapvetően) feltételezem, hogy lehet...D)
2/11 anonim válasza:
sajt kenyér vaj szalámi sajtkrém és szőlős apenta.. kész a tökéletes vacsora..
4/11 anonim válasza:
Ha uzsonnának valóra gondolyz akkor vannak péksütik pl. Vagy ha nem vagy szégyenlős akkor én pl sokszor ettem kiflit, tejföllel. :D
5/11 anonim válasza:
Most akkor nem értem, hogy ha egyszer élelmiszer üzlet, akkor nagyon valószínű, hogy élelmiszert lehet benne kapni. Előző:úgy érted a szégyenlősséget, hogy a boltban eszed meg a kiflit tejföllel? Nem semmi!!!!
6/11 anonim válasza:
5. Nem nem úgy értem h a boltban eszem meg. Te nem vagy semmi h egyből erre gondolsz.
Úgy értettem h iskolában, munkahelyen. Beletunkolod a kiflit a tejfölbe. Csak van aki ezt nem csinálná meg mások előtt mert jaj hogy néz már ki.
7/11 doboszoli válasza:
Ropogós sós kifli, jéghideg tejfölbe "tunkolva"?
Mit kell ezen szégyellni? Királyi étek!!!
8/11 doboszoli válasza:
Próbáljátok ki!
Kenyeret kissé megpirítva, jó vastagon megkenünk tartalmas tejföllel, és falatnyi füstölt szalonnákkal megrakva pár percig vissza a pirítóba.
Nem fitness, de igen finom.
9/11 anonim válasza:
Én sem tudom mit szégyelnek ezen egyesek :D Én mikor kolis voltam akkor rengeteget sós kiflit ettem tejföllel :D És nem azért mert nem volt pénzem hanem mert jól esett :D Isteni kaja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!