Legjobb mákos guba recept?
Rendes kiflit kell szerezni, kovászosat, hagyományosat, ami nem ázik el. Ilyen műkifliből nem készíthető.
Szikkadt legyen, másnapos. leforrázod (felkarikázva) loboggó sós vízzel.Tésztaszűrőben.
Darált cukros mákkal megszórod. A mák akkor édes, ha megmossuk, és vékonyan kiterítve megszárítjuk, és azután fogyasztjuk . A hagyományos öntöttvas darálóval lehet csak finomra megdarálni, mert az nem csak darabolja, hanem ki is sajtolja a magokat.
ez is olyan étel(mint a pizza meg a pörkölt)
minél egyszerűbben készül, annál jobb.
inkább ezeken a kis technikai trükkökön múlik, meg a másodperceken. Sok mák legyen rajta, fekete legyen!
cukros tejben áztatom, és teszek rá vaniliapudingot ( kicsit higabban)
Én kevés mákkal szeretem, a soktól keserű lesz.
EZ izlés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!