Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek milyen ez a...

Szerintetek milyen ez a sütirecept? (saját)

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és még soha eletemben nem sütöttem, ezt a sütit is én "dobtam össze", szerintetek nagyon rossz?

- piskótatészta

- megkenem nutellával

- babapiskóta (kicsit kávéval ízesítem, mint a tiramisunál)

- oroszkrém

- a tetejére eper és egy kis nutella díszítésnek

A piskótatésztát már megsütöttem, a többit csak ráteszem és hűtőbe rakom. Meddig legyen a hűtőben? Szerintetek milyen íze lesz?

2012. szept. 1. 19:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem a babapiskóta valahogy nem illik a képbe. Én inkább sütnék még egy tésztát, és a kettő közé tenném a nutellát meg a krémet. De így is biztos finom lesz :)
2012. szept. 1. 19:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Ígéretesnek tűnik:) amit én változtatnék, az a kávéba mártás a babapiskótánál. inkább egy kis van. cukros, vagy rumaromás tejbe.

nekem a kávé nem passzol az oroszkrémmel és az eperrel, de ez csak az én ízlésem.

Amúgy nagyon finom lesz szerintem:)

sok sikert!

2012. szept. 1. 19:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Én is pont azon gondolkodtam, hogy rumos legyen vagy kávés. :D
2012. szept. 1. 20:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Én csináltam már orosz-krémet eperrel..az nagyon jó volt.

A nutella + kv nem illik hozzá szerintem az egy külön receptbe együtt.

2012. szept. 1. 21:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Nyálcsorgatóan ínycsiklandóóóóó :)))))))))))))

Mehetek hozzád kajálni?

2012. szept. 2. 00:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó lesz, de az én ízlésemhez nem megy az eper ebben a formában a nutella meg az oroszkrém együtt nagyon jó, de az eper ehhez nem adja a jó ízét, hanem fanyr lesz a nutella édessége mellett. Ha mégis felhasználnád, akkor a tetejére tedd, pl. mártsd meg félig csokiban. A mártott babapiskóta is jó, ahogy írod.
2012. szept. 3. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!