A nokedlit deszkáról szaggatod vagy nokedli szaggatóval csinálod?
Figyelt kérdés
2012. aug. 31. 12:23
1/7 anonim válasza:
Én hagyományosan deszkáról. így tanultam, és szerencsére mindenki így szereti nálunk.
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Nekem ez a tipus, csak ráteszem a fazék tetejére, beleöntöm a nokedlitésztát, fakanállal átkavarom a tulsó oldalra.
Amióta ez megvan, azóta sokszor húst és zöldséget is ezen keresztül párolok, egy födővel beborítva.
4/7 anonim válasza:
Attól függ. Tojásos nokedlihez szaggatóval, paprikás krumpliba kézzel
5/7 anonim válasza:
Nekem ilyen van, ez reszelő is:
6/7 anonim válasza:
Nekem ilyen van. Nagyon szeretem. Egyszer, mikor nagy mennyiséget kellett csinálni akkor kértem ilyet kölcsön. Azóta beszereztem én is. Sokkal gyorssabb és kényelmesebb ezzel dolgozni, mint deszkáról vágdosni.
7/7 anonim válasza:
3-astól 6-osnak!
Használhatod párolásra is, tökéletes. Amióta megvan, a pároló-garnitúrámat egyre ritkábban veszem elő. Jénai tál teteje (ha a kerületi méret jó) tökéletes rá, mivel azok nem teljesen laposak, felfelé is van hely bennük, ráadásul belelátsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!