Nincs víz. Hogyan főzzek?
Figyelt kérdés
Nem tudom meddig nem lesz vizünk. Van itthon szénsavas ásványvíz. Esetleg azzal meg lehet oldani?2012. aug. 28. 10:11
1/11 anonim válasza:
mit akarsz főzni?
főzd fel a bubisvizet,és használd nyugodtan
2/11 A kérdező kommentje:
Hát na igen. Krumplit főzni meg tojásleveshez kellene a víz
2012. aug. 28. 10:18
4/11 anonim válasza:
Az sem gáz, ha most egy rántottát vagy mirelit sültkrumplit összedobsz, kisütsz hozzá valami roládot, stb.
5/11 A kérdező kommentje:
Igenám csak ez van beigérve a családnak meg menü szerint főzök és nem szeretem összezagyválni
2012. aug. 28. 11:18
6/11 anonim válasza:
Szerintem a család is tudja, hogy nincs víz, nem hiszem, hogy keresztre feszítenek. Jó a menürendszer, csak nem mindig működik váratlan helyzetekben.
De a kérdésre: sok helyen kapni nagyon olcsó, sokszor noname ásványvizeket. Abból veszel pár liter párszáz forintért, és nyugodtan használhatod.
7/11 A kérdező kommentje:
Van ásványvizem csak szénsavas. Arra vagyok kiváncsi h az jó-e. Am meg pont ez a lényeg hha meg tom így oldani akk nem változtatom a menüt. Jah és a család nem tudja h nincs víz mert mindenki oda van valamerre
2012. aug. 28. 12:03
8/11 anonim válasza:
így igaz, azokban a vizekben meg is tudod mosni a krumplit:)
biztosan van valamilyen bolt a közelben.Aki főzni akar, annak nincs lehetetlen...
9/11 anonim válasza:
Jó a szénsavas is. (Mindegy, hogy szén-dioxid vagy klór van oldva benne, majd kijön úgyis főzés közben. :D)
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen akkor dobom is fel mert ha minden igaz akkor nemsoká megjön a siserehad :D
2012. aug. 28. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!