Csalhatok egy kicsit a süti hozzávalóival?
Duna hullám szeletet sütök, aminek a tésztájához kell 37.5 dkg margarin, a tetejéhez 15 dkg margarin, és a mázhoz 3 dkg.
Én 2 margarint vettem, azt hittem elég lesz az 50 dkg de mégse... Csalhatok egy kicsit pl a tésztához teszek 34 dkg margarint és a hiányzót pedig kipótolom sima dobozos vajjal, és ugyanígy a többinél is? Vagy inkább rakjak mindegyikhez (tésztához, tetejéhez, mázhoz) egy kicsit kevesebbet és kész? Sajnos boltba most nincs időm menni mert vendégeket várok és még 1001 dolgot meg kell csinálnom az érkezésükig.
Segítsetek légyszi! Köszönöm előre is!
Dobozos vajat ír, ami szerintem nem 80 % os teavaj, hanem valami margarinféle, és lehet, hogy még vizesebb, mint a 70 %-os kocka sütőmargarin.
Ha biztos lennék abban, hogy az a dobozos vaj valódi vaj én is azt ajánlottam volna, hogy pótolja ki vele.
Ha nem az előírt mennyiséget teszed akkor jön az IS eredmény, vagyis: Így Sikerült. Vagy keményebb lesz a tészta, vagy....
Az arányokat próbáld meg a recepteknél tartani és mindig egyforma lesz a sütid.
Természetesen vajjal pótolhatod.
Végül nem pótoltam ki. A süti már sül, majd megírom a végeredményt. :D
Köszönöm mindenkinek aki írt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!