Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SOS! A kárpáti borzaska...

SOS! A kárpáti borzaska tésztájáját 1-2 órával használat elött bekevrhetem, ha berakom a hütőbe?

Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 14:52
 1/3 anonim ***** válasza:
A nyers reszelt burgonya nagyon gyorsan levet enged, frissen jobb lenne elkészíteni.
2012. aug. 22. 15:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam tésztát keverni. Frissen "panirozom". A besózott hust lisztbe forgatom, majd a kicsit belisztezett reszelt krumplival rápacskolom a külsőt réteget, és forró olajban kisütöm. Általában szüzből, karajból, csirke mellből csinálom. Igy annyi sütés elég neki, mig a panir szép piros lesz.
2012. aug. 22. 17:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Semmi baja nem lesz.Gondolj bele, étterembe is áll pár órát.

Dolgoztam étterembe, ott minden reggel bekevertünk egy kis adag tésztát és estig azt használtuk.Hűtőben tároltuk.

Ha meg a krumpli engedett egy kis vizet, ami nem volt jellemző, de előfordult és híg volt akkor pár kanál liszttel javítottuk.

2012. aug. 23. 11:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!