Muffinhoz jó a rétesliszt?
Figyelt kérdés
Tegnap azzal sütöttem, mert csak az volt a boltban, de nem puffadt meg, horpadtak lettek és "szalonnásak". Lehetett a rétesliszttől vagy valami mást szúrtam el?2009. júl. 23. 15:21
1/5 A kérdező kommentje:
Hát senki nem tudja?
2009. júl. 23. 15:56
2/5 anonim válasza:
Jó, persze, sőt! Én mindig azzal.
Túl kidolgoztad. Nem kell agyon keverni!
3/5 anonim válasza:
Esetleg kihagytad belőle a sütőport,vagy élesztőt.Vagy valamiből nem annyit raktál bele,mint a recept előír.
4/5 A kérdező kommentje:
Lehet az agyondolgozással volt akkor a gond, vagy hogy kb. egy órát állt a massza félkészen, mert menet közben vettem észre, hogy elfogyott a lisztem...
Akkor megpróbálom ugyanazt a receptet. Köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 24. 12:18
5/5 anonim válasza:
Ha szalonnás lett, ott a sütéssel volt a gond.
Túl hamar sütötted magas lángon, ilyenkor lesz szalonnás.
A réteslisztes termékeket alacsonyabb lángon kell sütni, mint a finomlisztből készülteket.
maszatka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!