Hogyan kell csinálni a gyümölcskocsonyát tortára?
Figyelt kérdés
2008. máj. 10. 10:14
1/5 anonim válasza:
főzni kell asszem. bóltba meg lehet kapni ilyen port amiből lehet csinálni.
2/5 anonim válasza:
Kerítsd körbe a tortát egy erre való papírral - akkor nem folyik le. De akkor is belemehet a tortába - ezért a legjobb, ha megvárod, amíg elkezd szilárdulni, és utána teszed a tortára. Csak nem könnyű, mert sokáig semmi - és aztán elég gyorsan szilárdul meg.
3/5 anonim válasza:
Vegyél átlátszó tortabevonó zseléport, olyan kis zacsiban árulják, mint a sütőpor vagy vanilincukor. Azt a hátulján leírtak szerint készísd el. Rakj bele olyan gyümölcsnek a levét, amilyen ízűt szeretnél, és a színe is olyan lesz. A tortát hagyd a formában, a tetejére rakj gyümölcsöket, és a még meleg zselét öntsd rá. Rakd hűtőbe, és ha kihűlt, forró vízbe mártott késsel "vágd" körbe a tortát, azaz válaszd le a peremről, majd nyisd ki a formát. Szép lesz és finom :)
Hajrá!
4/5 anonim válasza:
nem így írják de zselatin a por neve ezt úgy kell csinálni ahogy az elöttem szoló írta
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2008. máj. 18. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!