Éhes vagyok, ti mit ebédeltek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 12:53
1/20 anonim válasza:
tejfölös pulyka volt orsótésztával
2/20 anonim válasza:
Én a kínaiban ebédeltem, kínai tojásos levest, rizset és nagyon finom fűszeres csirkemellet kaptam hozzá.
3/20 anonim válasza:
Nagyon finom szalonnás alapon készített tojásos lecsót, puha kenyérrel.
5/20 anonim válasza:
Füstölt csülköt megfőztem, az alaplevet jókai bableveshez használtam, a csülköt felszeleteltem krumpliágyon, tejföllel a tetején megsütöttem. Savanyú káposztával ettem.
7/20 anonim válasza:
Még nem ebédeltünk, mert az uram még takarít, de már kész van: kelbimbó leves. Palacsinta mazsolás túróval, ill. nekem csokipudinggal, mert utálom a túrót.
8/20 anonim válasza:
Semmit, mert munkahelyemen vagyok, reggel ettem két tepertőkrémes szendvicset, majd ha hazaérek eszek sült sajtos virslit kukoricás rizzsel. Az előbb a büfében nagyon szemezgettem a finom hidegtálakkal, de inkább kivárom, míg hazaérek.
9/20 anonim válasza:
Már harmadik napja ugyanazt: lebbencslevest és rakott zöldbabot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!